Welkom bij
Schenkelbouw bv

Wij zijn een gerenommeerd bouwbedrijf. Jarenlange ervaring, van advies tot eindresultaat. Wij zijn uw partner.

Brochure aanvragen

Schenkelbouw bv. uw betrouwbare partner

Professionele uitvoering van uw project. Particulier, zakelijk, vve's en vastgoedeigenaren. Ontwerp en advies, uitvoering en onderhoud. Alles onder één dak!

Slide 0

Nieuwbouw

Realisatie van uw nieuwbouw project met een bespreking van uw wensen, uitstekende begeleiding en professionele uitvoering van formaat.

lees meer Lees meer
Slide 1

Verbouw

Goed onderhoud is een investering in de toekomst, die voorkomt dat u voor onaangename en kostbare verassingen komt te staan.!

lees meer Lees meer
Slide 2

Totaalprojecten

Schenkelbouw als partner voor uw totaalproject. Wanneer u een opknapwoning, woning met veel aanpassingen of bedrijfspand waar veel aan moet veranderen aangekocht hebt, komen we graag met u in contact.

lees meer Lees meer
Slide 3

Vastgoedonderhoud

Bij vastgoedonderhoud verzorgen wij zowel klein- als grootschalig (integraal) onderhoud van vastgoed als winkels, woningcomplexen, scholen, kantoren en zorginstellingen.

lees meer Lees meer

Laatste project

Lylantse baan - Capelle aan den IJssel

03-03-2020

Realisatie bedrijfshal

Project bekijken

Schenkelbouw bv.
uw betrouwbare partner

Schenkelbouw is een bouwbedrijf gevestigd in Capelle aan den IJssel. Al meer dan 9 jaar zijn wij actief voor diverse opdrachtgevers. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat op flexibele en vakkundige wijze aan uw wensen te voldoen.

Voor al uw vragen, advies, mogelijkheden en suggesties zijn we u graag van dienst. Van ontwerp tot oplevering, Schenkelbouw is uw partner.

Lees verder